قبل از اینکه محصول وارد پروسه صادرات بشود و در مراحل آن قرار بگیرد باید تمامی شرایط خریدار و گمرک را برای کشور هدف بررسی کرد تا بهترین نوع پسته صادراتی با استاندارد های مدنظر مشتری و مورد نیاز گمرک فرستنده و گیرنده تامین گردد. برای مثال برخی از این استاندارد ها مربوط به بهداشت هستند که مثلا کشور آلمان نیاز به پسته با افلاتوکسین بسیار پایین دارد و باید اینچنین محصولی خریداری و فراوری شود و یا استاندارد های بسته بندی که بیشتر بر اساس تقاضا مشتریان است.
پس از تامین محصول و مشخص شدن بسته بندی های فله مورد نظر پسته غالبا بر روی بسته های آن لیبل هایی زده می شود که اطلاعات شرکت صادرکننده، کمپانی واردکننده، مشخصات محصول و... به دلخواه طرفین معامله را در بر می گیرد. در محموله های خشکبار فله می توان از درج این اطلاعات و زدن لیبل خودداری کرد و امری تقریبا شخصی است مگر در موارد خاصی مانند صادرات خشکبار بسته بندی شده (بویژه پسته بسته بندی کوچک صادراتی).
برای صادرات محصولات خشکبار بویژه پسته که حجم ارسال آن به کشور های دیگر بسیار بالاست جزئیات متعددی وجود دارد که در ادامه تنها به مراحل اصلی اینکار و نحوه انجام کلی فرایند ها اشاره خواهد شد
جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمایید.